Over ons

Hollands Glorie Winkel binnenkant

Over Postzegelhandel Hollands Glorie

Postzegelhandel Hollands Glorie is voortgekomen uit een hobby, en na het jarenlang bezoeken van beurzen door geheel Nederland is in 1983 Postzegelhandel Hollands Glorie op 2 januari 1981 officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, en werd in 1983  een winkeltje geopend in de Kerkstraat in Noordwijk.

Dit werd echter na enkele jaren zo vol, dat er uitgekeken moest worden naar een grotere winkel. Dit werd een winkel aan het Henri Dunantplein in Hillegom, waar wij de volgende 10 jaren Hollands Glorie verder hebben zien groeien.

Vanwege nieuwbouw in het centrum van Hillegom, moesten wij echter na 10 jaar wederom uitzien naar een andere locatie.  Ons oog viel op een winkel in  het oude centrum Heemstede, waar wij nu vanaf 1999 gevestigd zijn op een mooie en goed bereikbare plek. Wij zijn vanaf 1983 uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende postzegelwinkels in Nederland met een van de ruimst gesorteerde voorraden.

Naast onze eigen webwinkel: www.stampdealer.nl  zijn wij de grootste verkoper op een internationaal postzegelplatform: www.stampworld.com.  

Stampworld biedt tevens gratis een toegankelijke en vrijwel complete wereldcatalogus met afbeeldingen van postzegels van de gehele wereld.

Benieuwd naar onze uitgebreide wereldvoorraad? Bekijk hier onze winkel op Stampworld

Wij verzorgen daarnaast ook een Wereldnieuwtjesdienst: Het is bij ons mogelijk om alle nieuwe uitgiften van de gehele wereld in abonnement geleverd te krijgen. Dit kan zowel op land, maar ook als motief. U kunt u bijvoorbeeld op kerstzegels, vogels of Rode Kruis postzegels abonneren.

Daarnaast leveren wij albums, catalogi en benodigdheden van alle grote merken. In de winkel is een ruim sortiment aanwezig en anders kan dit voor u besteld worden. Levering is uiteraard ook per post mogelijk.

Ook kopen wij verzamelingen munten en postzegels, alsmede goud en zilver in. (Zie onder Inkoop).Waar bent u naar opzoek?

Uw winkelwagen